LT  EN 
 
Pradžia Paslaugos Darbo vertinimo paslauga
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 
Darbo vertinimo paslauga

         

          Neretai rašantiems savo baigiamuosius rašto darbus reikia įvertinti darbą (ar jo dalį) iš šalies. Būtent tai, kad kitas žmogus skaitydamas Jūsų darbą pastebi netikslumų ar klaidų, kurias dar iki darbo pateikimo universitetui galima ištaisyti ir gauti geresnį galutinį įvertinimą. My Tutor asmeninių darbo vadovų kompetencija ir patirtis atliekant darbo vertinimą bus vertingas indėlis į Jūsų gerą įvertinimą.

 

 

          Šios paslaugos esmė - My Tutor asmeniniai darbo vadovai įvertina Jūsų rašto darbą (ar jo dalį) ir pateikia savo pastabas, komentarus bei trumpus pasiūlymus ir rekomendacijas. My Tutor darbo vadovas įvertina darbo struktūrą, minčių dėstymą, logiką, stilių, T.y. iš pradžių vadovai konkrečiai akcentuoja silpnąsias darbo dalis, tada teikia pasiūlymus ir rekomendacijas, kaip šias darbo dalis patobulinti ir paversti stipriosiomis.

         Paslauga teikiama konkrečiai Jūsų rašto darbui, todėl pastabos ir rekomendacijos teikiamos tiesiogiai Jūsų darbe. Atsiuntus savo darbą (ar jo dalį) per 5 darbo dienas Jūs atgal gausite jau įvertintą darbą su pasiūlymais ir rekomendacijomis.

          Bakalauro baigiamojo rašto darbo vertinimo (recenzavimo) paslaugos kaina - 45 Eur (155,38 Lt)

          Magistro baigiamojo rašto darbo vertinimo (recenzavimo) paslaugos kaina - 65 Eur (224,43 Lt) 

 

          Pastaba: užsisakyti darbo vertinimo paslaugą galite užpildę užsakymo formą mūsų interneto puslapio skiltyje Užsakyti