LT  EN 
 
Pradžia Projektai Projektas „Empowering the Learning - Discovering the Rights“
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 
Projektas „Empowering the Learning - Discovering the Rights“
Viešoji įstaiga My Tutor informuoja, kad sėkmingai pateikus projekto paraišką dėl projekto finansavimo Europos Sąjungos Mokslo ir kultūros generalinio direktorato kuruojamoje programoje "Veiklus jaunimas", rengiasi įgyvendinti projektą „Empowering the Learning - Discovering the Rights“.
 

Apie projektą:

 

Mokymo kursų “Empowering the Learning – Discovering the Rights” (liet. „Pasitelk mokymąsi – pažink savo teises“) tikslas yra lavinti ir išugdyti 24 jaunuolių, dirbančių jaunimo srityje, gebėjimus mokymų apie žmogaus teises ir jų ugdymą srityje, supažindinti juos su žmogaus teisėmis bei didinti jų, kaip mokytojų ir informacijos skleidėjų apie žmogaus teises, žinias ir kompetencijas.
 
Projekte yra subalansuotos informacinės ir eksperimentinės sesijos. Jame taip pat bus skiriama didelė reikšmė įvykiams Europoje, kuomet bus vykdomi susitikimai su Europos institucijų atstovais reziduojančiais Moldovoje. Projekto dalyviai be kita ko turės galimybių panagrinėti ir plėtoti savo mokymo kompetencijas bei jas praktiškai pritaikyti kuriant projektų sesijas pagal programą „Veiklus jaunimas“. Pagrindinės temos analizuojamos projekte bus: mokymas apie žmogaus teises, mokymosi kompetencijų ugdymas bei programa „Veiklus jaunimas“.
 

Mokymo kursai vyks Kišiniove, Moldovos Respublikoje, 2010 m. liepos mėn., kuriuose dalyvaus 24 dalyviai iš 4 programos šalių (Lietuva, Lenkija, Portugalija, Prancūzija) ir 4 Rytų Europos ir Kaukazo šalių (Moldova, Gruzija, Azerbaidžanas, Armėnija). Šis projektas – tai minėtų šalių nevyriausybinių organizacijų tęstinio bendradarbiavimo rezultatas.