LT  EN 
 
Pradžia Egzaminatorius. Elektroninis įrankis akademinei visuomenei
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?



 
Egzaminatorius. Elektroninis įrankis akademinei visuomenei  Pasidalink

 

My tutor darbo vadovai nuolat siekia, kad baigiamųjų rašto darbų rašymas taptų skaidrus ir efektyvus procesas. Tam skiriame daug savo laiko ir pastangų. Studentai, kurie kreipiasi į My tutor darbo vadovus pagalbos taip pat yra ta akademinės bendruomenės dalis, kuri supranta, kad darbus reikia rašyti patiems ir kurie siekia sukurti pridėtinę vertę turinčius darbus. Vienas ir būdų kaip baigiamųjų darbų rašymo procesą padaryti skaidresnius ir efektyvesniu – tai jo skaitmenizavimas.

Elektroninėje erdvėje yra lengviau užtikrinti darbo autentiškumą ir vertę, darbo rašymo procesas gali būti lengviau sekamas ir kontroliuojamas. Kol kas vieningos sistemos, kurioje universitetų darbo vadovai galėtų teikti konsultacijas rašto darbams nėra, tačiau tikime, kad greitu metu tokia sistema atsiras. Taip manome, nes akademinė visuomenė iš lėto, bet priima alternatyvias elektronines priemones. Elektroninis dienynas, elektroninės bibliotekų duomenų bazės ar kitos mokymosi priemonės elektroninėje erdvėje jau nebe naujiena. Šiandien pristatome vieną tokių įrankių, kurie padeda geriau pasiruošti baigiamiesiems egzaminams mokykloje – Egzaminatorius.lt

 

 Egzaminatorius -Tai šiuolaikiška, efektyvi ir patikima internetinė sistema, padėsianti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams. Konspektai ir sąvokos, įvairaus sudėtingumo užduotys, vaizdinė medžiaga ir mokymosi rekomendacijos – viskas kas padės pasiekti dar geresnių rezultatų per egzaminus. Sistemoje Egzaminatorius.lt pateikiamą mokymosi medžiagą sukūrė profesionalų komanda: mokytojai praktikai, metodininkai, vadovėlių, pratybų sąsiuvinių, mokomųjų priemonių autoriai ir sudarytojai.

 

 

Kviečiame pasinaudoti šiuo įrankiu ir siekti geresnių rezultatų.

 

Daugiau informacijos čia: http://www.egzaminatorius.lt/