LT  EN 
 
Pradžia Nauda Individualiai praktiška nauda
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 
Individualiai praktiška nauda

 

          Baigiamojo rašto darbo rašymas yra lyg didelis Jūsų visų studijų baigimo projektas. Įgyvendinus šį projektą Jūs oficialiai užtvirtinsite ir įteisinsite savo žinias bei sugebėjimus. Pasirinkdami šį projektą vykdyti su asmeninio My tutor darbo vadovo pagalba Jūs galėsite būti tikras, kad Jūsų darbas bus vienas sėkmingiausių Jūsų vykdytų projektų. My tutor komandos teikiamą naudą galima apibūdinti trimis žodžiais: apimtis, kaštai, laikas.

          Baigiamojo rašto darbo apimtis, jei tektų dirbti be darbo vadovo, yra gana sunkiai įveikiama ir gąsdinanti. Tai ne tik puslapiai, kuriuos pagal reikalavimą reiktų parašyti darbe, bet ir visa informacija, kuri sudedama į šį darbą. Šiame darbe turi atsispindėti visas žinių ir sugebėjimų bagažas, kurį Jūs esate sukaupęs. Tokiai informacijos apimčiai suvaldyti reikia pagalbos ir paramos. Su My tutor Jūs visada turėsite asmeninį konsultantą, kuris padės sureguliuoti informacijos srautus, padės logiškai sudėlioti darbo struktūrą bei mintis. Jūsų asmeninis darbo vadovas taip pat padės Jums suvaldyti didelės darbo korekcijos apimtis, pasiruošti viso darbo pristatymui.

Baigiamojo rašto darbo apimtis nebus svarbi, nes dirbdami kartu su My tutor asmeniniu darbo vadovu Jūs:

suplanuosite ir valdysite ne darbo lapų skaičių, bet rezultatą – unikalų ir kokybišką baigiamąjį rašto darbą;

parašysite visą darbą ir kiekvieną jo dalį vienodai išsamiai;

be didesnių kliūčių atliksite empirinį tyrimą ir gausite tikrus, teisingus ir naudingus duomenis savo tolesnei analizei;

korektūros vargus paliksite profesionaliems My tutor specialistams, nes patiems įveikti tiek teksto redagavimo yra be galo sudėtinga;

neapribodami savęs išsamiai atsakysite į darbo temą;

sudarysite ir parašysite išsamų bei atitinkantį reikalavimus literatūros sąrašą.

 

          Baigiamojo darbo kaštai - tai visos su šio projekto vykdymu susijusios išlaidos. Dirbant kartu su My tutor asmeniniu darbo vadovu Jums nereikės papildomų vizitų pas kitus konsultantus, nes visą procesą padės valdyti vienas Jūsų asmeninis vadovas. Jums nereikės įsigyti ar ieškoti papildomos medžiagos apie darbų rašymo procesą, darbų gynimą ar empirinio tyrimo proceso vykdymą. Jums nereikės pirkti atskiros sudėtingos statistinės analizės programinės įrangos, taip pat projektų valdymo programinės įrangos. Jūsų asmeninis darbo vadovas padės Jums nuspręsti, kuris empirinio tyrimo būdas bus efektyviausias ir pareikalaus mažiausių kaštų. Nesvarbu, ar Jūs rašysite lietuvių, anglų ar vokiečių kalba, My tutor asmeninis darbo vadovas atliks Jūsų darbo korektūrą, kalbos stiliaus ar logikos taisymus. Taigi, Jums nereikės pirkti išorinės pagalbos. My tutor padės Jums sumažinti visus papildomus kaštus iki minimumo.

 

          Baigiamojo rašto darbo laiko valdymas yra vienas svarbiausių viso proceso elementų. Kaip ir kiekvieno projekto, taip ir Jūsų baigiamojo rašto darbo laiko planavimas lemia, koks bus rezultatas. Svarbu teisingai ir efektyviai paskirstyti turimą laiką rašto darbui parašyti. Svarbu, tiek teisingai suplanuoti turimus laiko resursus, tiek jį vėliau valdyti pagal nusistatytą planą. My tutor asmenins Jūsų darbo vadovas sukurs Jums individualų viso darbo rašymo proceso planą ir pasirūpins, kad šio plano būtų laikomasi.

 

          Ir tai tik keletas paminėtų paslaugos aspektų, kuriuos galima įvardinti. Likusias visos paslaugos subtilybes galėtų talpinti šūkis:

 

My Tutor – Jūsų asmenins darbo vadovas – padės Jums sukurti tinkamos apimties unikalų ir kokybišką darbą su minimaliais kaštais ir tinkamai valdant laiko resursus.