LT  EN 
 
Pradžia Paslaugos
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 
Kaip suteikiamos paslaugos

 

          My tutor vadovai pasitelkiami į pagalbą, kai universiteto paskirtas darbo vadovas yra per daug užimtas bendrauti su studentu arba studentas yra per daug užimtas bendrauti su darbo vadovu. My tutor darbo vadovas nepakeičia universiteto paskirto darbo vadovo ir su juo nekonkuruoja. Atvirkščiai - jo patarimai inetgruojami į darbą. Kažkokių garantijų nėra, yra tik abipusis pasiryžimas dirbti ir rašyti savo darbą. Tai yra papildomos konsultacijos (kaip pvz.: draugo, kolegos, mamos, senelių ar kt.) tik geriau - konsultuojamasi su tos srities specialistu. 

          Pasirašius sutartį su studentu, My tutor administracija ieškos Jums tinkamo darbo vadovo kitose mokymo įstaigose ir pasirašys su darbo vadovu sutartį, jei jis sutiks Jus konsultuoti, t.y. My tutor yra tarpininkas tarp darbo vadovo ir studento. Bet kuriuo momentu galite atsisakyti paslaugų, t.y. jei matote, kad konsultacijos nepadeda ar kitaip trukdo Jums rašyti savo darbą, galite nutraukti sutartį ir pinigai už nesuteiktas paslaugas bus grąžinti.

          My tutor darbo vadovas konsultacijas teikia elektroniniu paštu ir kitomis priemonėmis. Paprastai procesas atrodo taip:

 

Daugiau...
 
Darbo vertinimo paslauga

         

          Neretai rašantiems savo baigiamuosius rašto darbus reikia įvertinti darbą (ar jo dalį) iš šalies. Būtent tai, kad kitas žmogus skaitydamas Jūsų darbą pastebi netikslumų ar klaidų, kurias dar iki darbo pateikimo universitetui galima ištaisyti ir gauti geresnį galutinį įvertinimą. My Tutor asmeninių darbo vadovų kompetencija ir patirtis atliekant darbo vertinimą bus vertingas indėlis į Jūsų gerą įvertinimą.

 

Daugiau...
 
Konsultavimo paslaugos sudedamosios dalys

         

          Kiekvienam klientui mes sukuriame individualų asmeninio darbo vadovo planą. Plano vykdymo kokybė ir įvykdymo terminai yra atidžiai kontroliuojami. Paslaugos turinys yra aiškiai išmatuojamas ir įvertinamas, taigi Jums visada bus aišku, ką gavote, gaunate ir dar gausite bet kuriame paslaugos etape. Visos paslaugos dalys atliekamos elektroniniu būdu, kiek įmanoma greičiau, bet ne vėliau kaip per dvi darbo dienas.

Daugiau...
 
Individualaus plano kaina

         

          Mūsų paslaugą sudaro keletas etapų, kurie atitinka gero baigiamojo darbo struktūrą ir visą baigiamojo darbo kūrimą. Kiekvieną darbą, nepaisant srities ar jo temos, galima susikirstyti į tam tikras dalis. My tutor kiekvieną šią dalį padaro individualiu kliento baigiamojo darbo rengimo etapu, t.y. unikaliam rezultatui pasiekti turi būti atlikti kiekvienu atveju unikalūs darbo rengimo etapai. Taigi, pradėję bendradarbiauti su mūsų organizacija, mūsų klientai gauna aiškų darbo rengimo planą, kurį kontroliuos ir atskirais etapais konsultuos My tutor darbo vadovas.

 

Daugiau...