LT  EN 
 
Pradžia D.U.K. D.U.K Ar My tutor paslaugos nėra panašios į darbus pardavinėjančių asmenų ar įmonių teikiamas paslaugas?
Naujienos
Straipsniai
Paslaugos
Nauda
Patarimai
Projektai
Užsakyti
Nuorodos
Įdomu
D.U.K.
Parama
Žalias My Tutor
Nori tapti mūsų komandos nariu?
 

Jei Jums iškilo daugiau klausimų apie My tutor ir jos vykdomą veiklą, atsakymą galite rasti skiltyje Dažniausiai užduodami klausimai (D.U.K.). Jei ir čia Jūs neradote, ko ieškojote, rašykite mums elektroninio pašto adresu info@mytutor.lt ir mes džiaugsimės galėdami Jums asmeniškai atsakyti į iškilusius klausimus. 

 

Ar My tutor paslaugos nėra panašios į darbus pardavinėjančių asmenų ar įmonių teikiamas paslaugas?

Answer

          Jokiu būdu ne! VšĮ My tutor yra oficialiai įregistruota įstaiga vykdanti veiklą, kuri nepažeidžia įstatymų, teisės aktų ar įstaigos veiklą reglamentuojančių įstaigos įstatų. Jūsų asmeniniai darbo vadovai yra pagal autorines sutartys dirbantys akademinės visuomenės specialistai - magistrai ir daktarai, dėstytojai ir profesoriai.

          My tutor paslaugos yra konsultacinio tipo. Jums paskirti Jūsų asmeniniai baigiamojo rašto darbo vadovai atlieka visas funkcijas, kurias turėtų atlikti universiteto paskirtas darbo vadovas. Skirtumas tik tas, kad My tutor asmeninis Jūsų darbo vadovas šias funkcijas atlieka atsakingai, kruopščiai ir kokybiškai. My tutor asmeniniai darbo vadovai nerašys Jūsų darbo ar neduos jau parašytų darbų ar darbo dalių. Jūs patys rašysite savo darbą, o My tutor asmeninins darbo vadovas konsultuos Jus visais šio proceso metu iškilusiais klausimais.